Vyber si téma a bádej

Chceš se přenést do minulosti, vypravit se do Antarktidy, nebo přemýšlíš, jak se vyvíjí nové léky? Ať už chceš zkoumat technologie, vědy humanitní, nebo přírodovědné, jsi na správném místě. Tak co to bude?

Jak to funguje?

1. Zvol si téma, které tě zajímá

2. Bav se a vzdělávej se u zajímavých textů, videí a her

3. Vyplň kvíz a získej přístup k bonusovému obsahu

 Nová témata pro tebe zveřejníme 20. listopadu. Na co se můžeš těšit?

Nabídka témat


KULTURA A HISTORIE

Tajemství Eldoráda

Tajemství Eldoráda

Kategorie: │ Věk: od 9 let

Poznej všechny historické, zlaté i zelené poklady, kterými Jižní Amerika oplývá.

Božská Indie

Božská Indie

Kategorie: │ Věk: od 15 let

Vydej se s námi na cestu historickou i současnou Indií a poznej náboženské tradice v moderní indické společnosti.

Archiv Masarykovy univerzity

Archiv Masarykovy univerzity

Kategorie: │ Věk: od 14 let

Víš, že naše univerzita má svůj archiv? Proč jej má a k čemu slouží? Pojď to s námi prozkoumat.

UNESCO a město Telč

UNESCO a město Telč

Kategorie: │ Věk: od 12 let

Seznam se s činností mezinárodní organizace UNESCO a ochranou přírodního a kulturní dědictví pro budoucí generace.


Na co se můžeš těšit?

Čeština, jak ji neznáš

Čeština, jak ji neznáš

ZVEŘEJNÍME V NEDĚLI 4. PROSINCE

Kategorie:
│ Věk: od 15 let

Poznej češtinu jinak a nech se strhnout její fascinující provázaností.

Člověk pod mikroskopem

Člověk pod mikroskopem

ZVEŘEJNÍME V NEDĚLI 4. PROSINCE

Kategorie: │ Věk: od 12 let

Mikroskopický svět uvnitř lidského těla složeného z biliónů různých buněk je neskutečně zajímavý. Životně důležitá je souhra všech buněk a jejich organel v tak složitém systému jakým mnohobuněčný organismus je.

Tradiční i netradiční ruská kuchyně

Tradiční i netradiční ruská kuchyně

ZVEŘEJNÍME V NEDĚLI 4. PROSINCE

Kategorie:
│ Věk: od 15 let

Objev spolu s námi charakter ruské kuchyně a nechej se inspirovat její rozmanitostí.

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info