Použité zdroje (Ruská kuchyně)

Bibliografie použitá a doporučená

Internetové zdroje:

Fotografie a obrázky

Úvod

1. Kapitola

  • Rozmanitá tradiční ruská kuchyně
    Zdroj: obrázková banka Pexels
  • Tradiční ruský chléb
    Zdroj: obrázková banka Pexels
  • Brambory neodmyslitelně patří k tradiční ruské kuchyni
    Zdroj: obrázková banka Pexels
  • Pohanka
    Zdroj: obrázková banka Pexels
  • Červený kaviár s palačinkami
    Zdroj: obrázková banka Pexels

2. Kapitola

  • Tradiční ruské polévky a předkrmy
    Zdroj: obrázková banka Pexels
  • Boršč
    Zdroj: obrázková banka Pexels
  • Soljanka
    Zdroj: obrázková banka Pexels

3. Kapitola

  • Pelmeně
    Zdroj: obrázková banka Pexels
  • Šašlik
    Zdroj: obrázková banka Pexels
  • Pečeně
    Zdroj: obrázková banka Pexels
  • Karbanátek
    Zdroj: obrázková banka Pexels
  • Plněná ryba
    Zdroj: obrázková banka Pixabay
  • Kaše
    Zdroj: obrázková banka Pexels

4. Kapitola

  • Bliny
    Zdroj: obrázková banka Pixabay
  • Syrniky
    Zdroj: obrázková banka Pexels
  • Prjanik
    Zdroj: obrázková banka Pixabay
  • Vatruški
    Zdroj: obrázková banka Pexels

5. Kapitola

  • Vegetariánská kuchyně
    Zdroj: obrázková banka Pexels
  • Vegetariánský boršč
    Zdroj: obrázková banka Pixabay
  • Salát Viněgret
    Zdroj: obrázková banka Pixabay
  • Bramborovo-houbové vareniky
    Zdroj: obrázková banka Pixabay

6. Kapitola

  • Salát Olivier
    Zdroj: obrázková banka Pixabay
  • Dort Napoleon
    Zdroj: obrázková banka Pexels
  • Blina s kaviárem
    Zdroj: obrázková banka Pexels
  • Ruské Vánoce
    Zdroj: obrázková banka Pexels
  • Sočivo
    Zdroj: https://belaruspartisan.by/life/450704/
  • Vzvar
    Zdroj: obrázková banka Pexels
  • Viněgret
    Zdroj: obrázková banka Pexels
  • Maslenica
    Zdroj: obrázková banka Pexels
  • Velikonoce
    Zdroj: obrázková banka Pixabay
  • Pascha
    Zdroj: obrázková banka Pixabay
  • Kulič
    Zdroj: obrázková banka Pixabay

Autoři tématu

Mgr. Anna Koníčková

Mgr. Bronislav Mašík

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info